Update: FC Twente heeft genoeg gezien en doet geen zaken met Arsenal

Update: FC Twente heeft genoeg gezien en doet geen zaken met Arsenal

31-01-2017 18:26
13

FC Twente heeft Glen Kamara op proef. De Finse middenvelder komt over van Arsenal en sluit vanaf zaterdag aan in Enschede.

Dat meldt TC Tubantia. Kamara is een 21-jarige middenvelder die zijn debuut in de hoofdmacht van Arsenal al gemaakt heeft. Dat gebeurde op 27 oktober 2015 tegen Sheffield Wednesday. Een wedstrijd in de derde ronde van de League Cup. Kamara maakte nooit echt aanspraak op veel speelminuten in het elftal van Arsène Wenger. Na tien optredens in de beloftenploeg van The Gunners, besloot de club hem voor de tweede helft van het afgelopen seizoen te verhuren aan Southend United.

Arsenal heeft nu overeenstemming bereikt met Twente over een proefperiode van de Fin. Hij sluit vanaf zaterdag aan bij het beloftenelftal van de nummer acht van de Eredivisie. Meer details over de deal zijn er vooralsnog niet.

Update 31/1 18.26: FC Twente gaat zich niet versterken met Glen Kamara. De Finse middenvelder van Arsenal was de afgelopen weken op proef in Enschede, speelde onder meer een helft mee in het oefenduel met De Graafschap, maar krijgt geen contract. Dat meldt TC/Tubantia. Twente blijft hem wel in de gaten houden.