Update: Roda heeft versterking nummer zes binnen: 'Stond al op ons lijstje'

Update: Roda heeft versterking nummer zes binnen: 'Stond al op ons lijstje'

30-01-2017 13:48
22

Roda JC wil pakken wat het pakken kan. Ook Mohamed El Makrini staat in de serieuze belangstelling van de Limburgers. De 29-jarige middenvelder lijkt op weg naar Kerkrade.

Dat meldt het Deense TV3. El Makrini, oud-speler van SC Cambuur en FC Den Bosch, is nu nog actief voor Odense BK. Voor die club is hij vaste basisspeler, maar toch lijkt het erop dat hij vertrekt. Roda JC zou hem een contract hebben voorgehouden waardoor hij per direct de terugkeer naar Nederland wil maken.

Eerder deze maand veegde Odense nog een bod van een club uit Saudi-Arabië van tafel, maar voor de interesse van Roda zijn beide partijen alsnog bezweken. Dit seizoen speelde El Makrini zestien wedstrijden voor Odense, telkens als basisspeler. Vorig seizoen kwam hij tot dertig wedstrijden bij de Denen, die hem in de zomer van 2015 overnamen van Cambuur. De laatste twee seizoenen in Leeuwarden speelde El Makrini 64 Eredivisie-wedstrijden.

Update 13:48 uur: De transfer van El Makrini naar Roda JC is officieel. De Limburgers nemen de middenvelder over van Odense BK en tekent voor 2,5 jaar in Kerkrade. Dat bevestigt Roda JC via de officiële kanalen. "Mohamed stond al enige tijd op ons lijstje. Hij is basisspeler bij Odense BK en we zijn verheugd dat hij desondanks de overstap naar ons maakt. Hij kent het Nederlandse voetbal en heeft ervaring in de Eredivisie", licht technisch directeur Ton Caanen toe. 

Volg de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt in ons liveblog!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie