Borst ziet Van Geel passen: De meeste spelers zijn voor Feyenoord onbetaalbaar

Borst ziet Van Geel passen: "De meeste spelers zijn voor Feyenoord onbetaalbaar"

06-02-2017 08:50
4

Hugo Borst sprak ruim een week geleden met Martin van Geel over een versterking voor Feyenoord. De columnist van het Algemeen Dagblad vroeg of de technisch directeur van de Rotterdammers geen extra middenvelder wilde kopen.

'Ik zei dat ik aannam dat Feyenoord over genoeg namen beschikt die Feyenoord kunnen versterken', schrijft Borst, die namen als Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt gebruikte om het niveau voor versterkingen aan te duiden. Van Geel antwoordde: "Zeg maar wie dan?" Een lijstje was er wel: "Natuurlijk hebben we die. Maar die zijn jong en dus nog niet zo goed als de spelers die jij net noemt. Of ze zijn te duur."

Van Geel vervolgde: "De meeste spelers zijn voor Feyenoord onbetaalbaar. We schrijven zwarte cijfers, meer dan een paar miljoen kunnen we nu niet investeren - nou, daar haal je geen grootheid voor en in de schulden steken we ons niet meer. Dat is een bewuste keuze." Volgens Borst gelooft Van Geel nog in Renato Tapia. 'Ik betwijfelde of hij dat meende, maar ik begreep wel dat hij dat zei.'