Bizarre actie Veltman is wereldnieuws: 'Het is zeer triest gesteld met Ajax'

Bizarre actie Veltman is wereldnieuws: 'Het is zeer triest gesteld met Ajax'

Gepubliceerd: zondag 12 februari 2017 om 21:44zo 12-02-2017 om 21:44

De bizarre actie van Joël Veltman in de competitiewedstrijd tussen Ajax en Sparta Rotterdam is wereldnieuws. In het buitenland wordt er schande van gesproken.

Veltman stuurde Ivan Calero van Sparta het bos in door naar ploeggenoot Bertrand Traoré, die op dat moment geblesseerd op de grond lag, te wijzen. Het moment gaat zondagavond viral en roept veel reacties op. Veltman komt er niet erg positief vanaf.

In België wordt de actie van de Ajax-back veroordeeld. 'Ooit was Ajax een voorbeeld, als Veltman en zijn coach dit een 'slimmigheidje' vinden is het zeer triest gesteld met deze club', schrijft oud-doelman en analyticus Geert de Vlieger op Twitter.

Ook Engelse kranten maken er melding van. 'Hij werd in januari in verband gebracht met een transfer naar Arsenal en West Ham. Het is alleen niet waarschijnlijk dat deze bizarre manier van bedriegen in de Premier League op steun kan rekenen', schrijft The Telegraph.

'Joël Veltman, vice-captain van Ajax, speelt de hoofdrol in een schokkend, onsportief moment bij Ajax - Sparta', kopt The Daily Mail. 'Sportiviteit is officieel dood in de Eredivisie.'

Lees ook:
Veltman: "Ze zeiden: als je dat bij mij had gedaan had je een doodschop gekregen"
Bosz en geïrriteerde Pastoor in discussie over Veltman: 'Moet je maar opschieten'

Poll

Wat vind je van alle kritiek op Veltman?

(2198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws