'Verrassend Kuyt-slachtoffer bij Feyenoord, PSV op één plek gewijzigd'

'Verrassend Kuyt-slachtoffer bij Feyenoord, PSV op één plek gewijzigd'

25-02-2017 08:30
19

Niet Dirk Kuyt, maar Steven Berghuis is komende zondag het 'slachtoffer' bij Feyenoord en begint op de bank tegen PSV, denkt het Algemeen Dagblad. Bij PSV voert trainer Phillip Cocu één wijziging door ten opzichte van vorige week.

Feyenoord-aanvoerder Kuyt verschijnt, net als tegen ADO Den Haag vorige week, wél aan de aftrap. Volgens het Algemeen Dagblad start Jens Toornstra, de man in vorm bij de Rotterdammers de laatste weken, als rechtsbuiten tegen PSV. Voor de rest spelen de gebruikelijke namen bij Feyenoord, zo ook Terence Kongolo. Achter de naam van de linksback stond een klein vraagteken, maar het lijkt erop dat hij de wedstrijd gaat halen.

Bij PSV krijgt Gastón Pereiro ditmaal de voorkeur boven Steven Bergwijn op de rechtsbuitenpositie, schrijft het Eindhovens Dagblad. Het verschil tussen de huidige nummers één en drie op de ranglijst bedraagt momenteel liefst acht punten. Bij een overwinning van Feyenoord lijkt PSV definitief uitgeschakeld te zijn voor de strijd om de landstitel, terwijl bij een Eindhovense overwinning de spanning weer volledig terug wordt gebracht. Het duel in de uitverkochte Kuip start zondag om 14.30 uur. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord volgens het AD: Jones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jörgensen, Elia

Vermoedelijke opstelling PSV volgens het ED: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Willems; Pröpper, Van Ginkel, Guardado; Pereiro, De Jong, Ramselaar