Update: Van Bommel reageert op Bayern-geruchten: ''Gesproken, maar niet hierover'

Update: Van Bommel reageert op Bayern-geruchten: ''Gesproken, maar niet hierover'

28-02-2017 11:16
24

Een terugkeer van Mark van Bommel naar Bayern München lijkt steeds dichterbij te komen. De oud-international is maandag in Duitsland voor een gesprek.

Dat meldt BILD. Van Bommel zou maandagochtend hebben ingecheckt in het Vier Jahreszeiten Hotel in München. Daar staat een gesprek met de Bayern-leiding op de agenda. Van Bommel kan bij zijn oude club aan de slag als trainer van de beloften.

De eerste geluiden over een terugkeer naar München klonken vorige week. "Iedereen ziet dat hij een interessante persoonlijkheid is", liet voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zich al ontglippen. Van Bommel kan bij Bayern de opvolger worden van Heiko Vogel, wiens contract na dit seizoen niet wordt verlengd.

De oud-speler van onder meer PSV, FC Barcelona, Bayern en AC Milan loopt op dit moment rond in de jeugdopleiding van PSV, maar dat loopt op zijn einde. Ook is hij de rechterhand van zijn schoonvader Bert van Marwijk bij de nationale ploeg van Saudi-Arabië.

Update 28 februari 11:16 uur: Tegenover BILD ontkent Van Bommel dat hij op korte termijn bij Bayern aan de slag gaat. "We hebben gesproken, maar niet over dit onderwerp", zegt de oud-speler van de club. Van Bommel zegt open te staan voor aanbiedingen. "Maar niet voor volgend seizoen", voegt hij daar aan toe.