'Geïrriteerde Vilhena niet blij: Feyenoord-middenvelder boos op FOX Sports'

'Geïrriteerde Vilhena niet blij: Feyenoord-middenvelder boos op FOX Sports'

20-03-2017 08:08
68

Tonny Vilhena wilde zondag na de wedstrijd tegen sc Heerenveen FOX Sports niet te woord staan. De middenvelder van Feyenoord was niet te spreken over het feit dat de beelden van zijn duel met Mathias Pogba in 'Dit was het weekend' werden getoond. In het duel met Sparta deelde Vilhena een vermeende elleboogstoot uit aan de Spartaan.

De beelden werden gebruikt in de rubriek van FOX en daar is Vilhena volgens het Algemeen Dagblad niet blij mee, waardoor hij besloot FOX te passeren in de gebruikelijke interviewronde. Aanleiding is de hoofdrol die Vilhena had in het met 1-2 gewonnen duel met sc Heerenveen. In die wedstrijd was de middenvelder verantwoordelijk voor de 1-2. Hij mocht meedoen omdat nog altijd niet besloten is of hij geschorst gaat worden. Die uitspraak volgt pas op 29 maart. Tot die tijd mag Vilhena gewoon meedoen in wedstrijden.

Feyenoord won en stevent daarmee af op de titel. "Dit Feyenoord blijft gewoon rustig. Ook na een moeizame eerste helft. We zijn gewoon niet meer te stoppen", aldus Vilhena in de eerdergenoemde krant. "Over die hele beroepszaak wil ik niets zeggen. We zijn gewoon enorm blij met weer drie belangrijke punten." Volgens Vilhena hebben de Rotterdammers nog één opdracht: op 2 april de Klassieker tegen Ajax winnen. "Als we daar winnen. Dan zijn we kampioen. Waarschijnlijk."