Terugkeer naar Nederland optie: Maar dan wel een club in de Eredivisie

Terugkeer naar Nederland optie: "Maar dan wel een club in de Eredivisie"

26-03-2017 11:14
5

Jeremy de Nooijer speelt inmiddels in de Bulgaarse top bij Levski Sofia. De club wil zijn contract verlengen, maar de 25-jarige middenvelder wacht nog even. De voormalig Spartaan hoopt misschien op een andere werkgever.

"Ik heb geen haast, al ben ik inmiddels wel twee duels op rij gepasseerd omdat ik nog niet wil verlengen", zegt De Nooijer tegenover het Algemeen Dagblad. "In 2015, toen mijn contract afliep bij Sparta, ben ik dit avontuur aangegaan. Nu bekijk ik of ik een volgende stap moet zetten."

Is een terugkeer naar Nederland een optie? "Absoluut, maar dan wel een club in de Eredivisie, niet meer in de Jupiler League", zegt De Nooijer. "Bij Levski heb ik me ontwikkeld. Ik sta nu voor alles open. Behalve voor CSKA Sofia, maar dat snapt iedereen wel."

De Nooijer heeft het wel naar zijn zin in Bulgarije. "Levski is een club met een rijk verleden. Veel stadions zijn leeg, maar Levski heeft veel supporters die ook meereizen naar uitwedstrijden. En de stad Sofia is prachtig en spotgoedkoop. Als je hier in een restaurant afrekent, geloof je bijna niet wat je moet betalen. Echt heel goedkoop. Bulgaren verdienen ongeveer 300 euro per maand."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie