Crisis bij Oranje ontgaat niemand: Italië ook bij wedkantoren favoriet

Crisis bij Oranje ontgaat niemand: Italië ook bij wedkantoren favoriet

28-03-2017 15:39
1

Het Nederlands elftal bevindt zich in een diepe, diepe crisis. Na de 2-0 nederlaag tegen Bulgarije van afgelopen zaterdag lijkt het WK verder weg dan ooit én werd Danny Blind ontslagen als bondscoach. De crisis van Oranje is ook de bookmakers niet ontgaan: Italië is de favoriet. Toch valt er voor een overwinning van Italië nog veel geld te krijgen!

Italië wint met twee of meer doelpunten verschil voor 10 keer je inzet bij LeoVegas! KLIK HIER!

Matchfacts:
- Oranje won slechts 1 van de laatste 12 onderlinge ontmoetingen!
- Oranje won slechts 2 van de laatste 7 interlands (tegen Luxemburg en Wit-Rusland)
- Italië is al 6 wedstrijden op rij ongeslagen

Het was een blamage voor het Nederlandse voetbal, de manier waarop Oranje er in Sofia afging tegen de Bulgaarse opponent. De media spraken van de slechtste interland ooit en hadden stevige kritiek op Danny Blind. De bondscoach viel onder meer negatief op door het opstellen van de zeventienjarige Matthijs de Ligt, die er bij beide tegengoals niet goed uitzag.

Met het geslepen Italië als tegenstander lijkt het onwaarschijnlijk dat Nederland zich zomaar even uit de crisis voetbalt. De Italianen zijn al zes interlands op rij ongeslagen en won de laatste drie uitwedstrijden. De Azzurri zijn een echte angstgegner van Oranje: van de laatste twaalf onderlinge ontmoetingen won Oranje er slechts één (EK 2008). Al met al ligt een verliespartij van het Nederlands elftal in de ArenA zéér voor de hand....

Italië wint met twee of meer doelpunten verschil voor 10 keer je inzet bij LeoVegas! KLIK HIER!

Zo werkt het:
Bookmaker LeoVegas hanteert een speciale actie voor nieuwe gebruikers. De winst op de eerste en tweede inzet (max. €5) wordt verdubbeld. De normale odd voor een overwinning van Italië met twee doelpunten verschil of meer (handicap: 1-0) ligt op 5.40. Deze wordt voor nieuwe gebruikers verhoogd naar 9.80!


Hoe speel je mee:

1. Klik op een van de links in het artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek in de zoekbalk op Netherlands of Italy en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Scroll omlaag naar 3-way handicap en klik achter starts 1-0 op Italy (5.40)
4. Bepaal en plaats je inzet;
5. Je winst én bonus worden zo snel mogelijk op je account geplaatst!