Opgeleefd NAC kampt met ongekende blessuregolf en mist tien spelers

Opgeleefd NAC kampt met ongekende blessuregolf en mist tien spelers

14-04-2017 11:17
4

NAC Breda stak in blakende vorm, maar de ploeg van trainer Stijn Vreven kampt plotseling met ongekende personele problemen. Dit weekend mist de ploeg liefst tien spelers, meldt BN DeStem.

NAC hoopt nog op een plek in de play-offs om promotie en zal in de laatste duels top moeten presteren. Tot vorige week werd vier keer op rij gewonnen, maar daar maakte SC Cambuur een einde aan (0-2). Er doemen nu meer problemen op. Bart Meijers (schouder), Chiro N'toko (kuit), Jesse van Bezooijen, Gianluca Nijholt (knie), Vinnie Vermeer (binnenband), Olivier Rommens (buik), Bodi Brusselers (lies) en Brandon Barker (hamstring) zijn geblesseerd. 

Daarnaast zijn ook Fabian Sporkslede en Robbie Haemhouts door een schorsing afwezig. Volgens BN DeStem moet Vreven er rekening mee houden dat geen van de acht blessuregevallen nog inzetbaar zal zijn in het restant van de competitie. Vreven moet dus improviseren. "Alle centrale verdedigers die in de ploeg stonden, zijn eruit. Het is een beetje puzzelen, maar ik zal het zeker niet als excuus aanvoeren als het resultaat er niet naar is."