Pastoor reageert geïrriteerd: Zal ik m'n zin even afmaken?

Pastoor reageert geïrriteerd: "Zal ik m'n zin even afmaken?"

donderdag 20 april 2017 om 21:42

Sparta moet alle zeilen bijzetten om degradatie naar de Jupiler League te voorkomen. Trainer Alex Pastoor beseft dat zijn ploeg op een zorgwekkende positie staat.

"Of ik me zorgen maak? We hebben wel zorgen om deze situatie", zegt Pastoor tegen de NOS. "We staan op de zestiende plek, dat betekent play-offs. We proberen de dans te ontspringen, dat was ook ons doel. Er zijn nog drie wedstrijden om dat te proberen."

Pastoor is niet te spreken over de houding van zijn ploeg in de afgelopen wedstrijd. "Het ziet er slap uit, maar de jongens werken spijkerhard. Ze leggen behoorlijk wat kilometers af. Je kunt duidelijk zien dat de spanning wat met ze doet."

Sparta-voorzitter Rob Westerhof kondigde deze week aan dat er vrijdag weer gesproken gaat worden over de toekomst. Daar wordt Pastoor mee geconfronteerd, maar die zegt dat het overleg altijd op maandag is. "Zal ik m'n zin even afmaken?", reageert hij geïrriteerd.

"Of het niet klopt dat er vrijdag een gesprek is? Als ik ga antwoorden, moet je wel even de microfoon voor m'n mond houden. Rob is in het buitenland. Ik weet niet of hij een gesprek wil, maar we hebben ze regelmatig. Daarin bespreken we onze politiek, daar gaan we gewoon mee door."

Plaats een reactie

donderdag 20 april 2017 om 21:54
wat een verhaal zeg. niet lezen voordat je gaat slapen
Vind ik leuk
vrijdag 21 april 2017 om 01:37
Toch net voor het slapen gaan het artikel gelezen. Pastoor zit zwaar in de shit, zo ziet hij er ook uit.
Vind ik leuk
donderdag 20 april 2017 om 22:01
Als alles voor de wind gaat dan is het allemaal goed. Gaat het wat minder? Tja dan bekritiseren mensen je. Zo gaat het nu eenmaal
Vind ik leuk
Butsbal +10608
donderdag 20 april 2017 om 22:07
Mooi boek: Suske en Wiske en de gefrustreerde pastoor
Vind ik leuk
JJD +267
vrijdag 21 april 2017 om 01:01
hahahaha
Vind ik leuk
vrijdag 21 april 2017 om 10:40
Wat een man..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Pastoor reageert geïrriteerd: "Zal ik m'n zin even afmaken?"