'In de media verscheen dat ik zou vertrekken, Brands belde me meteen'

'In de media verscheen dat ik zou vertrekken, Brands belde me meteen'

22-04-2017 10:07
5

Bram van Vlerken sluit niet uit dat hij ook komend seizoen onder contract staat in Eindhoven. De vleugelverdediger van Jong PSV kreeg in maart te horen dat zijn werkgever zijn aflopende contract vooralsnog niet verlengt. 

PSV gaat op een later moment mogelijk in gesprek met Van Vlerken. "In de media verscheen dat ik zou vertrekken bij PSV en daarna belde technisch manager Marcel Brands mij meteen op. Er komt nog een gesprek en daarin bespreken we hoe het volgend seizoen gaat lopen", aldus de 21-jarige back, die de laatste jaren met veel blessureleed kampte, in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Het heeft niet meegezeten. Door blessures heb ik anderhalf jaar verloren. Nu voel ik ook echt dat ik met meer rust op het veld sta, ook door de ervaring van dit seizoen."

Vrijdagavond speelden Van Vlerken en Jong PSV met 2-2 gelijk tegen MVV. "Ik heb veel gespeeld en vanavond ook geprobeerd de jonge spelers in ons team te helpen. Met een jonge ploeg zijn we hier goed op de been gebleven en hadden we de kansen om te winnen."