NEC-middenvelder snapt eigen fans niet: Misschien ben ik nu wel hard

NEC-middenvelder snapt eigen fans niet: "Misschien ben ik nu wel hard"

22-04-2017 23:17
20

Ali Messaoud voelde zich zaterdagavond niet gesteund door de fans van NEC. De middenvelder is daar teleurgesteld over. De fans zijn boos vanwege de dramatische resultaten van de club. 

"We hadden in de eerste helft het betere van het spel", zegt Messaoud na de 0-1 nederlaag tegen Excelsior tegen Voetbal Inside. "Dan word je in de rust uitgefloten. Misschien omdat het nog 0-0 stond of omdat ze vonden dat we met 3-0 voor moesten staan. Dat zou ik niet weten. Ik kan zeggen dat we er alles aan doen. Je moet de supporters altijd bedanken."

"Waarvoor? Voor de steun. Of ze ons nou gesteund hebben, weet ik niet", aldus Messaoud. "Misschien ben ik nu wel hard, maar dat is mijn mening. Dat mag ik zeggen. Maar ze zijn er toch. Daar bedank je ze voor, dat ze gekomen zijn."

Na de wedstrijd liep het volledig uit de hand. Boze fans van NEC meldden zich bij de ingang van het stadion. Er ontstond onrust en niemand mocht het stadion in of uit. "We hoorden in de kleedkamer dat het chaos was", zegt Messaoud. "Dat de rolluiken dicht zijn en we nog niet naar buiten konden. Of we er beter door gaan voetballen? Vorige week deden ze het ook en vandaag verloren we weer, dus misschien moeten ze wat anders proberen."