Is Locadia twee koppen groter? Dat zegt niks, haha. Ik ben niet bang

"Is Locadia twee koppen groter? Dat zegt niks, haha. Ik ben niet bang"

24-04-2017 07:08
75

De nederlaag bij PSV (1-0) is voorlopig de laatste van Ajax in een topwedstrijd. Dat stelt Justin Kluivert, die de komende jaren verwacht alleen nog maar te winnen van PSV en Feyenoord.

Op de vraag van Voetbal Inside of Ajax de twee andere topclubs volgend jaar gaat oprollen, antwoordt Kluivert bevestigend: "Honderd procent. Zolang ik bij Ajax speel verliezen we nooit meer van PSV en Feyenoord. Geloof mij maar. Bij dezen hè, let maar op. Noteer het hè. Ik maak geen grapjes."

Het zeventienjarige toptalent van Ajax kijkt met een goed gevoel terug op zijn seizoen, ondanks het feit dat de Amsterdammers de landstitel moeten laten aan Feyenoord. "Het is mijn eerste seizoen bij Ajax. Ik heb veel geleerd en volgend seizoen wil ik daar de vruchten van plukken."

Misschien zat dat ook wel achter het opstootje met Jürgen Locadia, die hem na afloop een snotaap noemde. "Het was gewoon een opstootje, maar dat kan gebeuren. Vooral in zo'n wedstrijd", aldus Kluivert. "Ik ben voor niemand bang. Is Locadia twee koppen groter? Dat zegt niks, haha. Ik liet gewoon zien dat ik niet bang ben."