Strootman verrast: Duidelijk dat ik niet wil praten over een vijfjarig contract

Strootman verrast: "Duidelijk dat ik niet wil praten over een vijfjarig contract"

28-04-2017 16:18
12

Kevin Strootman reageert met verbazing op de geruchten over een vertrek bij AS Roma. Internazionale zou concrete belangstelling hebben voor de Oranje-international.

Het Roma-contract van Strootman loopt medio 2018 af en nog altijd is er niet verlengd. Dat voedt de speculaties over een zomertransfer. In La Gazzetta dello Sport viel vrijdag te lezen dat Roma bereid is om te luisteren naar aanbiedingen, met Inter als belangrijkste kandidaat om Strootman over te nemen.

"Ik ben op dit moment in onderhandeling met Roma over contractverlenging", reageert de 27-jarige middenvelder tegenover Sky Sport 24. "De nieuwe technisch directeur (Monchi, red.) is er nu, dus er zijn wat dingen veranderd."

Strootman verwacht een snel akkoord met Roma. "Nogmaals, we zijn in gesprek. Ik voel me hier thuis en heb me tijdens en na mijn blessure gesteund gevoeld door de supporters. Ik ga prettig om met mijn teamgenoten en de trainer. Het is duidelijk dat ik niet wil praten over een vijfjarig contract, maar volgend jaar speel ik ook hier."