Mourinho mogelijk met 'B-team' tegen rivaal: 'Hopen dat Old Trafford dat wil'

Mourinho mogelijk met 'B-team' tegen rivaal: 'Hopen dat Old Trafford dat wil'

05-05-2017 09:28
15

Hoewel José Mourinho vond dat Manchester United zichzelf te kort deed met een 0-1 zege bij Celta de Vigo, genoot hij van het optreden van Marcus Rashford. De negentienjarige aanvaller scoorde uit een schitterende vrije trap.

"Rashford is gewoon een negentienjarige jongen die verliefd is op het voetbal", stelt Mourinho in gesprek met de BBC. "Na de training blijft hij een halfuur om te oefenen met vrije trappen en hij wachtte op zijn kans." De jonge aanvaller stond in Spanje in de punt van de aanval doordat Zlatan Ibrahimovic de rest van het seizoen is uitgeschakeld met een blessure.

Niet alleen Rashford maakte indruk op Mourinho. De Portugees kan zijn team alleen verwijten dat het bij 0-1 bleef. "Met de prestatie ben ik erg tevreden, alleen niet zo met het resultaat. Na de eerste helft hadden we al met twee of drie goals verschil voor moeten staan. We speelden goed genoeg om het al te beslissen." Nu moet United echter nog vol aan de bak in de return op Old Trafford.

Tussendoor staat een treffen met Arsenal op het programma. Mourinho kondigde al aan spelers te willen sparen tegen The Gunners. Toch vertrouwt hij op een goede afloop. "Laten we hopen dat Old Trafford wil dat we winnen, want als Old Trafford dat wil, dan winnen we."