'Napoli wil verdediging versterken en komt uit bij twee Eredivisie-talenten'

'Napoli wil verdediging versterken en komt uit bij twee Eredivisie-talenten'

05-05-2017 10:59
6

Napoli wil komende zomer de gelederen versterken. Met name het versterken van de verdediging heeft prioriteit voor de club uit Napels. Feyenoorder Rick Karsdorp en FC Twente-verdediger Hidde ter Avest zijn in beeld.

Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport vrijdag. Faouzi Ghoulam heeft als linksback van Napoli nog een contract tot 2018 en dus lijkt een zomers vertrek voor hem een logische optie. De club uit Napels heeft vier namen op het lijstje staan om hem te vervangen. Naast Karsdorp en Ter Avest behoren ook Yuri Berchiche van Real Sociedad en Atalanta-verdediger Andrea Conti tot de kandidaten. 

Enkele maanden geleden werd Karsdorp ook al in verband gebracht met een transfer naar Napoli. De 22-jarige Oranje-international van Feyenoord maakt een sterk seizoen door en wordt door verschillende Europese topclubs gevolgd. De negentienjarige Ter Avest wordt eveneens een grote toekomst voorspeld. De jeugdinternational van Twente is nu al een vaste waarde voor de ploeg van trainer René Hake.