Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Ajax

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Ajax

Gepubliceerd: woensdag 17 mei 2017 om 10:30wo 17-05-2017 om 10:30

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopende verbintenis hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van runner-up Ajax. Onderstaand de transfervrije spelers van de Amsterdammers.

Diederik Boer
De 36-jarige doelman is bij Ajax altijd een betrouwbare back-up achter Jasper Cillessen en André Onana geweest. Drie jaar bankzitten is echter genoeg volgens Boer, die binnenkort gratis de Johan Cruijff Arena uitloopt.

Thulani Serero
Na de komst van Peter Bosz is Serero in Amsterdam volledig uit beeld verdwenen. De 33-voudig Zuid-Afrikaans international mocht dit seizoen nog wat minuten maken in Jong Ajax, maar vanaf 1 juli is hij officieel geen Ajacied meer.

Ezra Walian
Ook Walian, international namens Indonesië, loopt gratis de deur uit. De Amsterdammers willen niet verder met de negentienjarige spits, die namens Jong Ajax drie keer scoorde in de Jupiler League.

Vince Gino Dekker
De twintigjarige linkspoot was in het begin van het seizoen nog een vaste basisklant bij Jong Ajax. Dekker liep echter een zware knieblessure op, waarvan hij nog steeds herstellende is. Ajax heeft nog geen beslissing genomen over de toekomst van de aanvaller.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws