'Ajax biedt op nóg een Braziliaanse linksback: bod afgewezen door Corinthians'

'Ajax biedt op nóg een Braziliaanse linksback: bod afgewezen door Corinthians'

03-06-2017 07:32
64

Ajax is duidelijk in Brazilië op zoek naar een nieuwe linksback. Nadat eerder de interesse in Sao Paulo-verdediger Junior Tavares gemeld werd, hebben de Amsterdammers nu een bod op Corinthians-speler Guilherme Arana afgewezen zien worden.

Technisch directeur Flavio Adauto van de Braziliaanse club laat aan Globo Esporte weten dat er twee voorstellen zijn binnengekomen voor de twintigjarige linksback. "Die biedingen kwamen niet van Sevilla en Internazionale", laat de directeur weten. Volgens Globo Esporte kwam een van de biedingen van Ajax. De hoogte van het bod is niet bekend, maar alle bedragen onder de acht miljoen euro worden als 'laag' beschouwd.

Corinthians wil de twintigjarige verdediger het liefst tot december bij de club houden. "Alleen een wonder kan ervoor zorgen dat hij dit jaar vertrekt", zegt Adauto. Corinthians heeft veertig procent van de rechten van Arana in handen. De rest behoort tot ondernemers. De linksback liet onlangs weten dat FC Barcelona en Real Madrid zijn droomclubs zijn. Ondertussen lijkt Ajax ook een bod uit te gaan brengen op Sao Paulo-linksback Tavares, die ook wel de nieuwe Marcelo genoemd wordt.