Update: Exit bij NEC: middenvelder tekent voor drie jaar in Duitsland

Update: Exit bij NEC: middenvelder tekent voor drie jaar in Duitsland

06-06-2017 17:35
21

Julian von Haacke lijkt voor een vertrek bij NEC te staan. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde BILD kan de 23-jarige middenvelder uit Duitsland de overstap maken naar SV Darmstadt 98, dat afgelopen seizoen uit de Bundesliga degradeerde.

Von Haacke is een oude bekende van Darmstadt-trainer Torsten Frings. De 79-voudig Duits international had de controleur al onder zijn hoede toen hij nog jeugdtrainer was bij Werder Bremen. Von Haacke was pas aan zijn eerste seizoen in De Goffert bezig, waarin hij als vaste basisklant tot twee competitietreffers in dertig wedstrijden kwam.

Met het aanstaande vertrek van Von Haacke lijkt de verwachte leegloop bij de gedegradeerde Nijmegenaren officieel begonnen te zijn. Dario Dumic en Jay-Roy Grot zijn eveneens dichtbij een transfer, terwijl ook Ferdi Kadioglu, Wojciech Golla, Joris Delle en Gregor Breinburg NEC lijken te verlaten. Bovendien heeft NEC voor volgend seizoen nog geen trainer en technisch directeur aangesteld.

Update 17.35: De overstap van Von Haacke is definitief. Darmstadt heeft de middenvelder vastgelegd tot medio 2020. Dat meldt de Bundesliga-degradant dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Of NEC nog een transferbedrag ontvangt voor Von Haacke, is onbekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie