Dortmund-aankoop reageert op trainerswissel: 'Voor mij niet belangrijk'

Dortmund-aankoop reageert op trainerswissel: 'Voor mij niet belangrijk'

08-06-2017 10:42
2

Mahmoud Dahoud heeft geen spijt van zijn overstap naar Borussia Dortmund, nu hij niet met Thomas Tuchel, maar Peter Bosz gaat werken. De Duitse middenvelder tekende al toen Tuchel nog de baas was.

Met welke trainer hij aan de slag gaat, maakt Dahoud niet veel uit. "Ik heb met mijn volle verstand voor Dortmund gekozen. Het was voor mij belangrijk dat niet alleen de trainer mij wilde, maar ook de directie", aldus de 21-jarige middenvelder, die voor twaalf miljoen euro overkomt van Borussia Mönchengladbach, tegen BILD.

"Ik heb dat in de onderhandelingen met de heren Watzke (Hans-Joachim, algemeen directeur, red.) en Zorc (Michael, technisch directeur, red.) ook duidelijk uitgesproken", vervolgt Dahoud. "Ik weet dat ze het in mij zien zitten. Dan is het niet belangrijk wie de trainer is."

Dahoud kon ook kiezen voor een buitenlands avontuur. "Maar ik wil in Duitsland blijven. Dit is mijn thuis. De supporters in de Bundesliga zijn de beste, hier staan de beste stadions en alles is top geregeld."

Lees ook: Bosz krijgt bij Borussia Dortmund beschikking over hypergetalenteerde ploeg