FC Utrecht slaat wéér toe en zet transferteller op vijf: Onmiskenbaar talent

FC Utrecht slaat wéér toe en zet transferteller op vijf: "Onmiskenbaar talent"

08-06-2017 15:10
13

Chris David zet zijn carrière voort bij FC Utrecht. De nummer vier van het afgelopen Eredivisie-seizoen haalt de middenvelder transfervrij naar de Domstad.

David (24) heeft zijn handtekening gezet een contract voor één seizoen, met een optie op een tweede. Hij is de vijfde versterking in amper een week tijd bij Utrecht, dat eerder Cyriel Dessers, Sander van de Streek, Simon Makienok én Bilal Ould-Chikh aantrok.

Wedden

Meer odds

"Ik ken David goed uit mijn Twente-periode en hij heeft onmiskenbaar talent. Door een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden is zijn loopbaan nog niet tot wasdom gekomen", legt trainer en technisch manager Erik ten Hag uit op de clubsite. "FC Utrecht speelt graag een rol om hem terug te brengen op niveau, waarvan wij geloven dat hij daar kan acteren."

David stond het afgelopen seizoen onder contract bij degradant Go Ahead Eagles, maar door aanhoudend blessureleed kwam hij nauwelijks aan de bak. Dinsdag onderging hij al een medische keuring. David speelde eerder voor FC Twente en Fulham.