'Feyenoord wel degelijk geïnteresseerd in De Guzman: twee struikelblokken'

'Feyenoord wel degelijk geïnteresseerd in De Guzman: twee struikelblokken'

09-06-2017 19:56
26

Feyenoord lijkt wel degelijk geïnteresseerd in Jonathan de Guzman. De belangrijkste sportkrant van Italië, La Gazzetta dello Sport, schrijft dat de middenvelder van Napoli kan terugkeren naar De Kuip.

Het is duidelijk dat De Guzman deze zomer de deur achter zich sluit bij Napoli, dat hem het afgelopen anderhalve seizoen verhuurde aan Carpi en Chievo Verona. Nog onduidelijk is wáár de 29-jarige middenvelder heengaat. Feyenoord is één van de geïnteresseerde clubs, meldt La Gazzetta dello Sport.

Een simpele optelsom wordt de komst van De Guzman echter niet. Hij strijkt een miljoenensalaris op in Napels, iets wat Feyenoord in elk geval niet kan betalen. Cristiano Giuntoli, technisch directeur van Napoli, probeert bovendien het onderste uit de kan te halen in de onderhandelingen. La Gazzetta rept over drie miljoen euro.

De Guzman zou meer opties hebben dan alleen Feyenoord. Chievo, dat hem afgelopen seizoen al huurde, en Atalanta Bergamo uit Italië en de Spaanse clubs Real Betis en Espanyol hebben naar verluidt geïnformeerd.

Lees ook: Feyenoord-gerucht getackeld: 'Onzin, er is geen overeenkomst'