'Felle transferstrijd rond Mbappé: AS Monaco ontvangt bod van 135 miljoen euro'

'Felle transferstrijd rond Mbappé: AS Monaco ontvangt bod van 135 miljoen euro'

23-06-2017 07:55
7

De toekomst van Kylian Mbappé blijft de gemoederen bezighouden. Volgens Marca heeft Liverpool een bod van honderd miljoen euro gedaan op de achttienjarige Fransman, maar dat is door AS Monaco zonder pardon afgewezen.

Dat heeft evenwel een belangrijke reden, stelt geruchtenmachine The Mirror. Monaco ontving van competitiegenoot Paris Saint-Germain namelijk al een bod van 135 miljoen euro. De Parijzenaars hopen op die manier Real Madrid, Liverpool en Arsenal de loef af te steken.

Hoewel Arsenal komend seizoen niet in de Champions League speelt, is de aanwezigheid van manager Arsène Wenger een groot pluspunt. Mbappé staat daarom wel degelijk open voor een transfer naar The Gunners, schrijft The Telegraph. Het is echter de vraag of Arsenal mee kan in het transfergeweld. Alexandre Lacazette en Thomas Lemar dienen als goedkopere alternatieven.

Marca twijfelt er ondertussen niet aan dat Mbappé zijn keuze al heeft gemaakt. Als de aanvaller deze zomer vertrekt bij Monaco, dan is het voor Real Madrid. Trainer Zinedine Zidane van de Champions League-winnaar zou vorige week in het geheim met het toptalent hebben gesproken.