United-speler over mogelijke Ronaldo-terugkeer: 'We wachten het af'

United-speler over mogelijke Ronaldo-terugkeer: 'We wachten het af'

23-06-2017 17:20
4

Cristiano Ronaldo wordt in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid en daarmee ook met een terugkeer naar Manchester United. Michael Carrick, die onlangs bekendmaakte er nog een jaar aan vast te plakken bij de Engelse grootmacht, zou de komst van de Portugees toejuichen.

Carrick speelde in het verleden al samen met Ronaldo bij United en beleefde toen de nodige successen. Omdat het zeker nog geen uitgemaakte zaak is dat Ronaldo vertrek uit Madrid, wil de Engelse middenvelder er niet al teveel over zeggen. “Iedereen weet wat voor type speler het is, hoe goed hij is en wat voor loopbaan hij heeft”, vertelt hij aan Sky Sports.

“Het is niet aan mij om te praten over een eventuele terugkeer naar Manchester United en of hij vertrekt bij Real Madrid. Dat zijn mijn zaken niet. Natuurlijk heb ik het geluk gehad om met hem samen te mogen spelen. Het was een plezier om met hem samen te werken en om te zien hoe hij speelde. We wachten het af en zullen het zien in de komende weken of maanden.”

No Poll