'Gratis' Manu heeft zijn lesje geleerd: 'Dat gebeurt mij geen tweede keer'

'Gratis' Manu heeft zijn lesje geleerd: 'Dat gebeurt mij geen tweede keer'

23-06-2017 21:10
51

Elvis Manu heeft nog maar eens bevestigd dat hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Brighton & Hove Albion stelt ondanks een doorlopend contract tot medio 2018 geen prijs meer op de aanwezigheid van de 23-jarige aanvaller.

"Voor nu ga ik terug naar Brighton en dan meld ik mij daar in de voorbereiding. Maar ze hebben al te kennen gegeven dat ik mag vertrekken, transfervrij", laat Manu weten voor de camera van FOX Sports. Hij liet eerder aan VoetbalPrimeur al weten niet heel erg te balen van zijn transfervrije status.

Manu speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles, maar daar moest hij voortijdig vertrekken wegens een controversiële post op Instagram. De linksbuiten sprak zijn steun uit voor Feyenoord in de titelstrijd, maar dat deed hij vlak voor de wedstrijd waarin de Deventenaren voor hun laatste kans op lijfsbehoud vochten.

"Het is gebeurd, het is natuurlijk niet leuk", blikt Manu terug. "Het is niet goed van mezelf dat het is gebeurd, maar ik heb er wel mijn lering uit getrokken. Het gebeurt mij geen tweede keer."