Tissoudali gaat definitief Eredivisie in: maandag laatste details afgerond

Tissoudali gaat definitief Eredivisie in: maandag laatste details afgerond

24-06-2017 10:35
21

VVV-Venlo heeft zich definitief versterkt met Tarik Tissoudali. De 24-jarige vleugelaanvaller komt op huurbasis over van het Franse Le Havre AC.

Tissoudali speelt het komende seizoen in Venlo, bevestigt de club zaterdagochtend via de officiële kanalen. Over een optie tot koop wordt niet gerept. Maandag worden de laatste details afgerond. Zodra dat achter de rug is, kan de aanvaller aansluiten bij de eerste training van het nieuwe seizoen.

Een verrassing is de overstap van Tissoudali niet, omdat hij het in een eerder stadium al zelf aankondigde. "VVV biedt mij nu de kans om in de Eredivisie uit te komen en daar ben ik ontzettend blij mee", vertelde hij aan FOX Sports. "Ze zochten een buitenspeler en ik pas in dat profiel. Ik heb een heel goed gevoel bij de club gekregen."

Tissoudali speelt volgend seizoen voor het eerst in zijn carrière in de Eredivisie. Bij Le Havre, dat hem vorig jaar overnam van Telstar, kwam hij niet uit de verf. De Franse club verhuurde hem het laatste half jaar aan SC Cambuur. In Leeuwarden maakte Tissoudali zeven competitietreffers.