PSV gelinkt aan Uruguayaanse specialist (20): Ik wil me eerst laten verhuren

PSV gelinkt aan Uruguayaanse specialist (20): "Ik wil me eerst laten verhuren"

28-06-2017 07:58
16

PSV heeft het oog laten vallen op Nicolas De La Cruz. De twintigjarige middenvelder van Liverpool Montevideo staat in de belangstelling van meer Europese clubs.

PSV wordt door het Uruguayaanse Ovacion genoemd als één van de kandidaten voor De La Cruz, die zichzelf in de kijker heeft gespeeld op het WK onder 20. Uruguay eindigde op dat toernooi op de vierde plaats en De La Cruz blonk uit als penaltyspecialist.

In Zuid-Amerika en Europa liggen meer kapers op de kust voor de twintigjarige middenvelder. AC Milan en River Plate worden genoemd als reële opties. De twee clubs gaan mogelijk een samenwerking aan voor De La Cruz: Milan wil hem kopen en is bereid hem op huurbasis te stallen bij River Plate.

"Ik kan niet vertellen welke clubs interesse hebben, maar ik weet dat ze in Italië, Spanje en Nederland voor mij in de markt zijn", verklapt De La Cruz, die ook begeerd zou worden door FC Barcelona. "Als er kansen zijn in Europa, wil ik me eerst graag laten verhuren in Zuid-Amerika, want mijn vrouw is in verwachting."