Teijsse in Amerika: 'Alles gaat anders. Ze houden zelfs bij hoe vaak ik seks heb'

Teijsse in Amerika: 'Alles gaat anders. Ze houden zelfs bij hoe vaak ik seks heb'

30-06-2017 07:58
14

Kenny Teijsse is dolgelukkig in de Verenigde Staten, zo laat hij weten aan De Stentor. De 24-jarige linksback verruilde Go Ahead Eagles afgelopen winter voor San Francisco Deltas en heeft absoluut geen spijt van die overstap.

Teijsse verbaast zich nog iedere dag over hoe professioneel zijn Amerikaanse werkgever is. "Alles gaat hier anders. Ik kreeg bij aankomst meteen een horloge om de pols. Dat ding kan alles meten. We hebben één persoon bij de club die dat allemaal bijhoudt. Hij weet zelfs hoe vaak ik seks heb. Het gaat misschien een beetje ver allemaal, maar het gaat erom dat hier alles wordt gedaan om je optimaal te laten presteren."

De linksback maakt snel carrière. "Ik heb hier al het een en ander gehoord over interesse van clubs. Het zegt me weinig. De competitie is nog niet eens halverwege." Ook buiten de lijnen geniet hij met volle teugen. "Ik ben naar de beroemde gevangenis Alcatraz geweest. Ik geniet hier al enorm van een wandeling door het park. Er lopen hier zoveel bijzondere figuren. Amerika is fantastisch. Dit is echt het beste wat mij kon overkomen."