Bizarre situatie bij FC Utrecht: Leeuwin aangereden door man op scooter

Bizarre situatie bij FC Utrecht: Leeuwin aangereden door man op scooter

30-06-2017 13:36
57

Een bizarre situatie bij Zoudenbalch, het trainingscomplex van FC Utrecht. Ramon Leeuwin is vrijdag gewond geraakt na een aanrijding met een scooter.

Dat meldt De Telegraaf. De scooterrijder zou met zo'n vijftig kilometer per uur over de weg hebben gescheurd en daarbij Leeuwin hebben geraakt. De spelers van Utrecht hebben de man in de kraag gevat en overgedragen aan de politie. Het is niet bekend hoe Leeuwin eraan toe is.

De ambulance was snel ter plaatse en Leeuwin is afgevoerd naar het UMC. De verdediger van FC Utrecht is bij kennis. Hij is één van de vaste gezichten bij Utrecht, dat is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op donderdag 13 juli staat een tweeluik tegen Valletta FC of SS Folgore op het programma in de tweede voorronde van de Europa League. Onduidelijk is of Leeuwin op tijd fit is.

Update 14.10: FC Utrecht heeft vrijdagmiddag bevestigd dat Ramon Leeuwin is geschept door een scooter. Hij is bij het verlaten van sportcomplex Zoudenbalch gewond geraakt en voor onderzoek overgebracht naar het UMC. Utrecht doet geen mededelingen over de gezondheid van Leeuwin.