'Ik hoop altijd nog terug te keren en eerste doelman te worden bij PSV'

'Ik hoop altijd nog terug te keren en eerste doelman te worden bij PSV'

03-07-2017 16:07
11

Jesse Bertrams heeft zin in zijn avontuur bij SC Cambuur. De doelman werd eerder deze week gecontracteerd door de Jupiler League-formatie. Bertrams (22) speelde tussen 2003 en 2016 voor PSV. Hij hoopt ooit in Eindhoven terug te keren. 

Eerst zal de sluitpost zich moeten bewijzen in Leeuwarden. Afgelopen seizoen deed hij het goed bij de Belgische tweedeklasser Lommel. "België heeft een beetje een apart systeem. Ik moest er eest ook een paar weken voor studeren, maar het niveau is wel hoog. Vergelijk het maar met de beste vier ploegen in de Nederlandse eerste divisie en de onderste vier van de Eredivisie", legt hij uit aan Omrop Fryslan. 

"Cambuur is een fantastische club, met de ambities die zij richting mij uitspraken kon ik bijna niet weigeren. Ik zie het zeker als een stap hogerop", vervolgt hij. Bertrams droomt van een terugkeer bij zijn jeugdliefde PSV. 

"Bij PSV heeft vrijwel iedere jeugdkeeper die door wil breken in het eerste een tussenstap nodig. Ik hoop altijd nog terug te keren en daar eerste doelman te worden."