Totti heeft opmerkelijke aanbieding op zak: Hij kan over twaalf dagen spelen

Totti heeft opmerkelijke aanbieding op zak: "Hij kan over twaalf dagen spelen"

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2017 om 08:43ma 10-07-2017 om 08:43

Francesco Totti vertrekt bij AS Roma, maar het is nog onduidelijk wat het clubicoon gaat doen. Ondanks zijn vertrek en veertigjarige leeftijd, heeft de Italiaan nog altijd niet zijn afscheid als profvoetballer aangekondigd. Volgens Hideyuki Hanyu, president van Tokyo Verdy, heeft Totti twee opties.

"Ik heb van Totti's zaakwaarnemer gehoord dat hij op dit moment twee opties heeft: bij AS Roma blijven of naar Verdy komen. Er zijn voor hem nu geen opties in de Verenigde Staten", zegt Hanyu tegen de lokale pers. "Hij had een aanbieding op zak van Miami en Los Angeles hoorde ik, maar er is mij verteld dat dat niet doorgaat."

Fans van de Romeinse club hopen vurig dat Totti zijn carrière toch afsluit bij zijn grote liefde. Hij heeft in ieder geval een aanbieding van Tokyo Verdy op zak. "We hebben geen financiële moeilijkheden, anders zouden we hem geen aanbieding doen. We zouden ook nooit een andere speler kopen, want Totti is speciaal. Ik laat het zo snel mogelijk weten als Totti naar ons komt. In potentie kan hij al over twaalf dagen spelen bij ons", aldus beleidsbepaler Hanyu. 

Poll

Wat moet Totti doen?

(495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws