Brands hoopt eind deze week belangrijke transfer te melden: 'Doen er alles aan'

Brands hoopt eind deze week belangrijke transfer te melden: 'Doen er alles aan'

12-07-2017 07:24
87

Marcel Brands denkt eind deze week mogelijk opnieuw positief transfernieuws te kunnen hebben bij PSV. De technisch manager is met Chelsea in overleg over Marco van Ginkel, maar houdt nog wel een slag om de arm.

"Marco wil wel", laat Brands weten in het Eindhovens Dagblad. "We doen er alles aan om het snel voor elkaar te krijgen." Van Ginkel verruilde Vitesse in 2013 voor Chelsea, maar op Stamford Bridge wist hij nog geen doorbraak te bewerkstelligen. Na huurperiodes bij AC Milan en Stoke City streek de middenvelder begin 2016 voor het eerst neer bij PSV.

Wedden

Meer odds

Met acht goals in dertien optredens had Van Ginkel een belangrijk aandeel in de landstitel van de Eindhovenaren. Na hersteld te zijn van een knieblessure sloot hij in januari 2017 opnieuw op huurbasis aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. Met zeven goals en drie assists was Van Ginkel opnieuw belangrijk, al was het niet voldoende voor de landstitel.

Overigens ontkent Brands de geruchten dat PSV jaagt op de Colombiaanse rechtsback Luis Orejuela. "Bestempel dat maar als onzin."