Update: PSV bevestigt mislukte poging om Van Ginkel van Chelsea te kopen

Update: PSV bevestigt mislukte poging om Van Ginkel van Chelsea te kopen

12-07-2017 23:28
109

Een definitieve transfer van Chelsea naar PSV lijkt niet aan de orde voor Marco van Ginkel. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Karel Jansen woensdag in gesprek met Voetbal International. Hij verwacht wél dat er een akkoord wordt bereikt over een verhuur. 

Er zit namelijk schot in de onderhandelingen tussen de formatie uit Eindhoven en The Blues, erkent Jansen. "Ik wacht op een telefoontje van Chelsea. Dat zou vanavond gebeuren, maar dat kan ook nog een paar dagen duren."

Engelse media repten deze week over een definitieve deal. PSV zou een kleine zeven miljoen euro hebben geboden. Daar is geen sprake van, zegt Jansen. "Dat er bedragen genoemd worden, verrast me. Ik ga op dit moment nog uit van een verhuur. Er zit wat druk op, omdat PSV op 27 juli de eerste Europa League-wedstrijd speelt."

Een verkoop inclusief terugkoopclausule lijkt niet bespreekbaar voor Chelsea. PSV huurde Van Ginkel al twee keer van de kampioen van Engeland. De middenvelder wil zelf héél graag naar Eindhoven verkassen. 

Update 23.28: Het is uitgesloten dat Marco van Ginkel deze transferperiode wordt gekocht van Chelsea. Dat heeft PSV bevestigd aan het Eindhovens Dagblad. De onderhandelingen over een definitieve transfer hebben niets opgeleverd. PSV hoopt hem nu op korte termijn weer te huren van Chelsea.