Ghezzal in duel met Amin Younes

'Positieve Berghuis-ontwikkelingen voor Feyenoord: Watford vindt opvolger'

'Positieve Berghuis-ontwikkelingen voor Feyenoord: Watford vindt opvolger'

22-07-2017 15:32
46

Mogelijk goed nieuws voor Feyenoord. Watford wil zich volgens Franse media versterken met Rachid Ghezzal. De transfervrije Algerijn speelt op dezelfde positie als Steven Berghuis.

Ghezzal (25) kwam tussen 2012 en 2017 uit voor Olympique Lyon. Afgelopen seizoen kwam Ajax hem nog tegen in de Europa League. Sinds 1 juli zit de international zonder club. Eerder werd onder meer Internazionale aan Ghezzal gelinkt. Nu is ook Watford in de markt voor de vleugelaanvaller, meldt Le 10 Sport. Zijn komst naar de Premier League kan binnen enkele dagen worden afgerond. 

Manager Marco Silva is op zoek naar nieuwe buitenspelers voor zijn elftal. Dat impliceert dat er voor Berghuis weinig perspectief is op Vicarage Road. Afgelopen jaargang werd de Oranje-international verhuurd aan Feyenoord en ook nu aast de kampioen van Nederland op de komst van Berghuis. 

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zei vrijdag dat hij 'rond het weekend' meer hoopt te weten over de linkspoot. Berghuis heeft bij Watford een contract tot medio 2019.