Breaking news

Copa del Rey-sensatie: derdedivisionist schakelt met tien man Real Madrid uit

'Bijker duikt op in Spanje, maar moet nog even wachten op contractaanbieding'

'Bijker duikt op in Spanje, maar moet nog even wachten op contractaanbieding'

Gepubliceerd: vrijdag 28 juli 2017 om 11:36vr 28-07-2017 om 11:36

Lucas Bijker zet zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid voort bij het Spaanse Cádiz CF. De regionale krant El Desmarque meldt dat Bijker al enige tijd meetraint bij de Spaanse tweededivisionist en dat hij alleen nog maar zijn contract hoeft te ondertekenen om zich officieel speler van Cádiz te mogen noemen.

Het kan echter nog even duren voordat Bijker daadwerkelijk zijn handtekening kan zetten, aangezien Cádiz te maken heeft met een interne machtsstrijd. President Manuel Vizcaíno en technisch directeur Quique Pina liggen met elkaar overhoop en het is op dit moment onduidelijk wie van de twee de technische leiding in handen heeft. Zolang deze strijd nog gaande is, is de club niet in staat om nieuwe spelers aan te trekken.

Bijker speelde de afgelopen twee seizoenen bij sc Heerenveen, maar besloot deze zomer om zijn aflopende contract niet te verlengen. De linksbenige verdediger liet weten dat hij graag een buitenlands avontuur wil aangaan. Voor zijn periode bij Heerenveen stond Bijker gedurende vijf seizoenen bij rivaal SC Cambuur op de loonlijst.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Bijker beter in de Eredivisie kunnen blijven?

Ja
73%
Nee
27%
(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws