'Clubs uit drie verschillende landen achter ex-PSV'er Lestienne aan'

'Clubs uit drie verschillende landen achter ex-PSV'er Lestienne aan'

Gepubliceerd: donderdag 24 augustus 2017 om 12:53do 24-08-2017 om 12:53

Het is nog altijd niet duidelijk waar voormalig PSV-aanvaller Maxime Lestienne zijn carrière gaat vervolgen. De Belgische linksbuiten lijkt van plan om zijn Russische werkgever Rubin Kazan te verlaten en wordt naar verluidt gevolgd vanuit Spanje, Italië en Duitsland.

Eerder deze maand leek Lestienne al rond met Las Palmas, maar die transfer is nog altijd niet officieel bevestigd. Desondanks lijkt een vertrek uit Kazan een kwestie van tijd, zo laat sportief directeur Rustem Saymanov weten tegenover Business Online. Fiorentina wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, van Lestienne terwijl BILD meldt dat ook Hamburger SV achter de Belg aanzit. Lestienne wordt gezien als vervanger van Nicolai Müller die onlangs zijn kruisbanden scheurde.

Lestienne was tijdens het seizoen 2015/2016 actief voor PSV. Hoewel de linksbuiten met PSV landskampioen werd en overwinterde in de Champions League, werd zijn periode in Eindhoven overschaduwd door persoonlijk leed. Zijn ouders overleden kort na elkaar. In Rusland was Lestienne ook niet gelukkig: hij zou zelfs kampen met een alcoholprobleem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws