Tottenham Hotspur haalt bezem door selectie: Minimaal drie spelers erbij

Tottenham Hotspur haalt bezem door selectie: "Minimaal drie spelers erbij"

28-08-2017 10:47
25

Tottenham Hotspur lijkt een drukke week tegemoet te gaan. The Spurs zijn tot dusver nauwelijks actief geweest op de transfermarkt, maar manager Mauricio Pochettino kondigde na de 1-1 tegen Burnley aan dat zijn ploeg dringend versterkingen nodig heeft.

Tottenham haalde met Davinson Sánchez tot nu toe slechts één serieuze versterking, maar volgens Pochettino zal het daar niet bij blijven. "We werken er hard aan", wordt Pochettino geciteerd door onder meer The Independent. "Er zijn veel geruchten in de media en sommige daarvan zijn juist. Ik weet zeker dat we nog minimaal drie spelers gaan halen die ons vooruit zullen helpen. We zullen zien wat er precies gaat gebeuren, want er gaan ook nog spelers vertrekken."

Wedden

Meer odds

De namen van Serge Aurier en Ross Barkley zingen nadrukkelijk rond als mogelijke aanwinsten voor The Spurs. Ook Liverpool-spits Divock Origi wordt in verband gebracht met een transfer naar Noord-Londen. Vincent Janssen en Kevin Wimmer daarentegen staan naar verluidt op de nominatie om te vertrekken.