Update: Monaco loopt vooruit op Mbappé-transfer en doet zaken met Inter

Update: Monaco loopt vooruit op Mbappé-transfer en doet zaken met Inter

29-08-2017 15:01
7

AS Monaco lijkt alvast vooruit te lopen op een vertrek van Kylian Mbappé. Op Instagram zijn foto’s opgedoken van Stevan Jovetic, die poseert in een shirt van de Monegasken.

Opmerkelijk genoeg draagt de Montenegrijn een tricot met daarop zijn naam en rugnummer tien, het nummer dat eigenlijk toebehoort aan Mbappé. De geruchten dat Jovetic zijn huidige werkgever Internazionale verruilt voor Monaco gingen al langer rond, maar lijken nu toch bevestigd te kunnen worden.

Daarnaast werd er zondag al bericht dat Monaco een overeenstemming met Paris Saint-Germain had bereikt over een transfer van Mbappé, die liefst 180 miljoen euro moet kosten. Hoewel de UEFA nog een stokje kan steken voor de transfer, wordt Mbappé naar verwachting binnenkort gepresenteerd in Parijs. Het leek er even op dat dit maandagmiddag al zou gebeuren, maar PSG nam de voetbalwereld in de maling door doodleuk de verjaardag van Thiago Motta aan te kondigen.

Update 29/8: Jovetic is officieel speler van Monaco. Dinsdagmiddag maakt de kampioen van Frankrijk bekend dat de aanvaller een contract tot medio 2021 heeft getekend. Jovetic komt over van Internazionale, waar de Montenegrijn sinds 2015 speelde. Wat Monaco voor de international betaalt, is onbekend.