NAC stalt opnieuw spits in Jupiler League en lijkt nog in actie te komen

NAC stalt opnieuw spits in Jupiler League en lijkt nog in actie te komen

30-08-2017 10:11
8

NAC Breda lijkt nog een extra spits te gaan verwelkomen in de laatste 36 uur van de transferperiode. De Bredanaars verhuren Fisayo Adarabioyo aan FC Oss en creëren zo ruimte voor versterking.

Adarabioyo gaat voor één seizoen bij Oss spelen, meldt NAC woensdag via de officiële kanalen. De Engelsman is al de derde NAC'er die deze zomer naar FC Oss verkast. Adarabioyo speelde vorig seizoen twaalf keer voor de Parel van het Zuiden, maar leek dit seizoen weinig aanspraak te maken op speelminuten.

"In deze fase van zijn carrière is het voor Fisayo belangrijk om wedstrijden te spelen", zegt Hans Smulder, technisch directeur van NAC, op de clubsite. "Wij zijn tevreden dat wij voor hem een plek hebben gevonden waar hij meer uitzicht heeft op speelminuten dan bij NAC in de Eredivisie. De werkwijze van FC Oss in de ontwikkeling van spelers en de speelstijl die zij hanteren sluiten goed aan bij wat wij voor ogen hebben bij NAC."

Volgens BN DeStem gaat NAC nu proberen een derde spits aan de selectie toe te voegen. Thierry Ambrose en Richelor Sprangers zijn nu de centrumspitsen in Breda.