Krankzinnig gerucht uit Spanje: City bereidt bod van 400 miljoen euro voor

Krankzinnig gerucht uit Spanje: City bereidt bod van 400 miljoen euro voor

Gepubliceerd: zondag 8 oktober 2017 om 19:43zo 08-10-2017 om 19:43

Mocht Lionel Messi besluiten om géén nieuw contract te signeren bij FC Barcelona, dan wil Manchester City in januari een poging wagen om de Argentijn in te lijven. Er ligt 400 miljoen euro (!) klaar voor Messi, weet sportkrant AS. 

Het scenario lijkt onwaarschijnlijk, maar met nog zo'n tien maanden te gaan heeft Messi zijn aflopende verbintenis (1 juli 2018) nog altijd niet verlengd. Naar de buitenwereld communiceerde Barça al diverse malen 'dat alles goedkomt'. Er is namelijk mondelijk overeenstemming bereikt met Messi en zijn management. Spaanse media schrijven echter dat de vedette inmiddels serieus overweegt om een buitenlands avontuur aan te gaan. 

Mocht dat gerucht inderdaad kloppen, dan staat het kapitaalkrachtige City klaar om toe te slaan in Camp Nou. AS meldt dat The Citizens liefst 400 miljoen euro willen betalen voor Messi. Met dat astronomische bedrag zou het huidige transferrecord verpulverd worden. In augustus legde Paris Saint-Germain 222 miljoen euro op tafel voor Neymar. 

City-manager Pep Guardiola is uiteraard een goede bekende van Messi. De twee werkten jarenlang succesvol samen bij Barcelona. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat denk jij: blijft Messi bij Barcelona?

(2076 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws