Ik heb het nog nooit meegemaakt en denk dat ik het ook nooit meer ga meemaken

  "Ik heb het nog nooit meegemaakt en denk dat ik het ook nooit meer ga meemaken"

  woensdag 11 oktober 2017 om 22:11

  Niet FC Lisse, maar HSV Hoek neemt het in de tweede ronde van de KNVB Beker op tegen Heracles Almelo. Matchwinner Reguillo Vandepitte en doelman Jordi de Jonghe waren woensdagavond de gevierde mannen.

  Vandepitte miste in de eerste penaltyserie nota bene een strafschop, maar schoot in de 'herkansing' tegen Lisse de winnende binnen. "Het is jammer voor Lisse. Heel zuur voor die gasten", refereert de speler van Hoek tegenover FOX Sports aan het feit dat Lisse op 20 september nog won.

  "Maar het is een beslissing van de KNVB en dat moeten we gewoon sportief oppakken", aldus Vandepitte, die na afloop in de armen van zijn teamgenoten sprong. "De ontlading komt ook wel door alle commotie en media-aandacht van de laatste weken. Morgen weer werken, maar we gaan er nog wel een feestje van maken."

  Hoek-keeper De Jonghe deelde ook mee in de vreugde, want hij stopte een strafschop. "Het is een rare situatie. Ik heb het nog nooit meegemaakt en ik denk dat ik het ook nooit meer ga meemaken. Ik heb het op gevoel gedaan - en soms ook wel geluk."

  Lees meer over:KNVB bekerHoekFC Lisse

  Plaats een reactie

  Richard020 +12860
  woensdag 11 oktober 2017 om 22:14
  Achterlijke beslissing geweest van het welbekende amateuristische zooitje uit Zeist.
  Vind ik leuk
  Gerro +5507
  woensdag 11 oktober 2017 om 23:14
  Die komen in het Guiness book off record
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Ik heb het nog nooit meegemaakt en denk dat ik het ook nooit meer ga meemaken"