Rashica hint naar Vitesse-vertrek: In januari kijken we weer wat het beste is

Rashica hint naar Vitesse-vertrek: "In januari kijken we weer wat het beste is"

18-10-2017 07:30
13

Milot Rashica heeft zichzelf aan de voetbalwereld gepresenteerd tijdens het Europa League-avontuur van Vitesse. De Kosovaarse rechtsbuiten was vooral in de thuiswedstrijd tegen SS Lazio bij vlagen ongrijpbaar.

"We speelden allemaal goed en die wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen. Daarvoor hebben we ook de kansen gekregen. Wat ik die wedstrijd heb laten zien, probeer ik elke keer te brengen", vertelt de 21-jarige Rashica aan De Telegraaf. "We hebben even moeten zoeken, want er zijn veel wisselingen geweest. Maar het klikt in het veld met Tim Matavz en Bryan Linssen. We vinden elkaar goed."

Na zijn uitstekende optreden tegen Lazio doken er meteen geruchten op dat de Romeinen Rashica in wilden lijven. De jonge rechtsbuiten laat doorschemeren dat hij een vertrek uit Arnhem eventueel wel ziet zitten. "Natuurlijk is dat leuk om te horen. Maar ik ben gewoon speler van Vitesse en doe alles om met mijn club een zo goed mogelijk seizoen af te werken. Als de transferwindow weer open is, zie ik wel wat er op mijn pad komt. In januari kijken we weer wat het beste is voor Vitesse en voor mij."

Vitesse vervolgt donderdagavond de Europa League-campagne op bezoek bij het Belgische Zulte Waregem. De aftrap is om 19.00 uur.