Stam kan zakendoen met Manchester United: That's it op het moment

Stam kan zakendoen met Manchester United: "That's it op het moment"

19-10-2017 15:52
5

De kans bestaat dat Reading-manager Jaap Stam in de winterse transferperiode zakendoet met zijn oude club Manchester United. James Wilson staat op het wensenlijstje.

Stam bevestigt de belangstelling niet, maar geeft toe dat Reading zich wil roeren op de transfermarkt. Wilson heeft op Old Trafford geen uitzicht op speelminuten en zoekt naar een uitweg. Een transfer naar Reading kan uitkomst bieden.

"We hebben in juni al een keer met hem gesproken. That's it op het moment", aldus Stam op een persconferentie, opgetekend door The Sun. "Ik ga hier geen namen noemen, maar we kijken naar hoe we ons team kunnen verbeteren en welke spelers daar bij passen. Maar goed, het wordt niet makkelijk omdat de meeste clubs hun spelers niet willen verkopen in januari."

Wilson speelde in totaal vijftien wedstrijden in de hoofdmacht van Manchester United, maar is sinds de komst van Mourinho overbodig. Hij speelt dit seizoen zijn wedstrijden bij de beloften. Reading is de huidige nummer twintig van het Championship.

Lees ook: Stam ziet witte zakdoekjes bij Reading: 'Nog geen Premier League-manager'