Bosz haalt eigen verdedigers door de mangel: Dat is bijna krankzinnig

Bosz haalt eigen verdedigers door de mangel: "Dat is bijna krankzinnig"

18-11-2017 11:12
16

Trainer Peter Bosz maakt moeilijke tijden door bij Borussia Dortmund. BVB ging vrijdagavond tegen VfB Stuttgart met 2-1 onderuit en slikte zo de vierde nederlaag in de laatste vijf competitiewedstrijden.

"Dit verlies doet heel erg veel pijn", wordt Bosz na afloop van de wedstrijd geciteerd door NUsport. "We kwamen hier om te winnen, maar dat is niet gelukt, dus we zijn ontzettend teleurgesteld." Marc Bartra en doelman Roman Bürki leidden de nederlaag in met een kolderiek misverstand, dat de openingstreffer voor Stuttgart tot gevolg had. "Als je ziet hoe we die tegendoelpunten incasseerden, dat is bijna krankzinnig", aldus een woedende Bosz.

Bosz en zijn ploeg zullen zich echter snel op moeten richten, met de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur en de Kohlenpott-derby tegen Schalke 04 voor de boeg. "Na de vroege 1-0 bleven we goed voetballen, maar bij de laatste en beslissende pass stokte het. De tweede helft was wel een stuk minder. Maar we blijven stug doorgaan, we zullen absoluut niet opgeven."

Lees ook: Geblunder wordt Dortmund en Bosz fataal: al vijf duels zonder overwinning