Positie Keizer 'nu al onder druk': 'Normaal hoor je dit niet van dit soort mensen'

Positie Keizer 'nu al onder druk': 'Normaal hoor je dit niet van dit soort mensen'

18-11-2017 11:58
33

De positie van trainer Marcel Keizer staat al onder serieuze druk, betoogt Valentijn Driessen. De chef sport van De Telegraaf baseert zich op recente uitspraken van Ajax-commissaris Leo van Wijk.

"Vorige week is er een aandeelhoudersvergadering geweest en daar heeft Van Wijk zich uitgelaten over hoe Keizer het doet. Nou, dat was niet naar behoren. Het gaat niet zoals de commissarissen gedacht hadden", vertelt Driessen voor de camera's van Telegraaf TV. "Normaal gesproken hoor je zoiets nooit van dit soort mensen. En dat betekent automatisch dat de trainer onder druk komt te staan. Dit zijn de mensen die bepalen of hij kan blijven zitten."

Wedden

Meer odds

Driessen zelf heeft ook zijn bedenkingen bij de capaciteiten van Keizer, die volgens de journalist te veel 'goochelt' met zijn opstelling. "Hij is zoekende. We zijn elf wedstrijden onderweg, dan moet je onderhand je formatie wel hebben gevonden. Dit werkt ook negatief naar de spelers toe. Zijn geloofwaardigheid richting de spelers wordt met de week minder.