'We hebben alleen maar verdedigd, maar toch gewonnen. Lekkerder kan niet'

'We hebben alleen maar verdedigd, maar toch gewonnen. Lekkerder kan niet'

19-11-2017 23:15
13

De spelers van PSV konden zondagmiddag hun geluk niet op na de moeizame 0-1 zege op bezoek bij PEC Zwolle. Marco van Ginkel en Pablo Rosario erkenden tegenover Omroep Brabant dat de zege niet terecht was, maar dat de vreugde in Eindhoven daardoor zeker niet minder was.

"We waren vandaag niet beter. PEC was dominant, veel aan de bal en wij hebben vandaag alleen maar verdedigd. Maar dan win je hem toch, lekkerder kan niet", lacht Van Ginkel. De aanvoerder vindt echter dat de late overwinning niet uit de lucht komt vallen. "Je moet altijd blijven geloven. Dat zit ook in deze ploeg, denk ik. Dat zag je twee weken geleden tegen FC Twente ook. We zijn door blijven gaan tot de laatste minuut. Of we straks nog de polonaise gaan lopen? Zou kunnen haha."

"We weten dat het een slechte wedstrijd was van ons, maar de drie punten zijn binnen. We moeten nu doorgaan tot aan de winterstop", vult Rosario aan. De middenvelder viel vlak voor rust in voor Jorrit Hendrix en hoopt nu op meer minuten in PSV 1. "Ik ben blij met elke minuut die ik kan maken in het eerste. Vandaag waren het er wat meer dan normaal en ik ben er erg blij mee."