'Als het juiste bedrag op mij wordt geboden, gebeurt het waarschijnlijk'

'Als het juiste bedrag op mij wordt geboden, gebeurt het waarschijnlijk'

30-11-2017 16:02
18

Ryan Thomas sluit niet uit dat hij in de winterstop vertrekt bij PEC Zwolle. In de eerste seizoenshelft is hij de grote uitblinker bij de nummer vier van de Eredivisie.

Thomas is bovendien international van Nieuw-Zeeland, wat hem aantrekkelijk maakt voor andere clubs. Een transfer is goed mogelijk. "Op dit moment speel ik voor PEC, dus daar focus ik me op", reageert Thomas desgevraagd tegenover FOX Sports. "Ik houd me niet met dingen van buitenaf. De club en mijn zaakwaarnemer moeten ermee dealen."

Op de vraag of een winterse transfer tot de mogelijkheden behoort, antwoordt Thomas bevestigend. "Het is altijd een mogelijkheid. De club heeft het zelf gezegd: als het juiste bedrag wordt geboden en de situatie goed is voor iedereen, gaat het waarschijnlijk gebeuren. Maar als het niet gebeurt, dan ben ik hier honderd procent gefocust."

Vorige week zei Ron Jans, technisch manager van FC Groningen, dat Thomas tot de beste spelers van de Eredivisie behoort. "Het zou me niet verbazen als hij bij Real Madrid terechtkomt", aldus Jans bij Studio Voetbal. "Hij mag van mij blind komen naar FC Groningen. Maar ik zou zeggen: Ajax, Feyenoord of PSV, doet het nou maar."