Mertens heeft onderonsje met FOX-verslaggever: Leuk om jou weer te zien...

Mertens heeft onderonsje met FOX-verslaggever: "Leuk om jou weer te zien..."

05-12-2017 19:48
9

Dries Mertens is bereid twee tanden te verliezen om met Napoli door te bekeren in de Champions League. Dat zei de Belgische aanvaller dinsdagavond, daags voor het laatste duel met Feyenoord.

Als speler van PSV speelde Mertens in april 2013 zijn laatste wedstrijd in De Kuip. Door een botsing met doelman Remko Pasveer in de bekerfinale verloor hij twee tanden. "Als ik weer twee tanden verlies en Napoli wint, dan heb ik het ervoor over!", lacht Mertens. "Mijn familie is hier, want Rotterdam is niet ver van mijn thuis in België. Het is heerlijk om weer even in mijn eigen taal te kunnen praten."

Terwijl het puntloze Feyenoord alleen nog voor de eer voetbalt tegen Napoli, hebben de Italianen een overwinning nodig voor het bereiken van de knock-outfase van de Champions League. Manchester City moet bovendien winnen van Shakhtar Donetsk in Oekraïne. Mertens had tijdens de persconferentie in De Kuip overigens nog een onderonsje met een verslaggeefster van FOX Sports, die hij kent van zijn tijd bij FC Utrecht.