'PSV klaar voor megadeal: eerst 8 miljoen, transfersom kan fors oplopen'

'PSV klaar voor megadeal: eerst 8 miljoen, transfersom kan fors oplopen'

11-12-2017 06:50
79

PSV hoopt de kater van het verlies tegen Ajax (3-0) snel weg te spoelen met de komst van Maximiliano Romero. De achttienjarige Argentijn is op weg naar de Eindhovense club, die bereid is miljoenen te betalen.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, hoopt volgens De Telegraaf snel een deal te kunnen sluiten met Velez Sarsfield, de huidige club van Romero. Afgelopen weekend werd duidelijk dat de betrokken partijen dicht bij een akkoord zijn. Het eveneens geïnteresseerde VfB Stuttgart feliciteerde PSV al met een 'toptransfer'.

Wedden

Meer odds

PSV betaalt miljoenen voor Romero, die in Argentinië te boek staat als een enorm talent. Hoewel er nog geen sprake zou zijn van een definitief akkoord, denken de Eindhovenaren hem voor 8 miljoen euro binnen te kunnen halen. Die transfersom kan door bonussen nog 'flink oplopen'. Het is afwachten of Romero in de zomer of al in januari aansluit.

Duidelijk is dat Romero zelf zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. De achttienjarige spits debuteerde in 2015 voor Velez Sarsfield en scoorde inmiddels vier keer. In Eindhoven ligt een vijf- of zesjarig contract klaar.